• Kleine gerechten

    • Salade

      van de dag

      8,50
    • Gefrituurde ansjovis

      met een zachtgekookt eitje, mayonaise en gestoofde prei

      8,50
    • Meatloaf

      met mierikswortel-crème fraîche, pickles en toast

      8,50
    • Vissoep

      met rouille en toast met gruyere

      8,50
    • Entre du chef
      8,50
    • Hoofdgerechten

    • Schol

      op de graat gebakken, met aardappelpuree, gebakken eekhoorntjesbrood, spinazie, pompoenpitten & beurre blanc

      17,50
    • Artisjok

      met ratatouile, gebakken polenta, gesmoorde andijvie en een yoghurt-kruidensaus

      15,50
    • Runderstoof

      met nieuwe aardappelen, geroosterde uien en een groene bonensalade

      15,50
    • Voor de kids

      Gebakken schnitzel, scholfilet of artisjok met aardappeltjes, groentjes en mayonaise

      8,50
    • Schnitzel

      met krokante aardappel, geroosterde wortel en kropsla

      16,50
    • Hamburger

      vegetarisch, met cheddar, tomatensalsa, krokante aardappel en kropsla

      13,50
    • Piece du chef
      17,50
    • Desserts

    • Panna Cotta

      van karnemelk met rood fruit en citroentijm

      5,50
    • Mousse

      van schapenkaas met gepekeld citrus, witte druiven en rode biet

      6,50
    • Cake en taart

      vraag de bediening