• Kleine gerechten

    • Salade

      van de dag

      8,50
    • Gebakken paddestoelen op toast

      63 graden eierdooier, witte bonencrème en roodlof

      8,50
    • Soep van de dag
      8,50
    • Entre du chef
      8,50
    • Hoofdgerechten

    • Mont d'Or kaasfondue (2 personen)

      brood, geroosterde groente en paddestoelen

      16,50 pp
    • Geroosterde bloemkool

      parelgort-risotto met pompoen en brandnetel, dressing van walnoten en kappertjes

      15,50
    • Voor de kids

      vis, vlees of vegetarisch met aardappeltjes, groentjes en mayonaise

      8,50
    • Parelhoen

      cavolo nero, pomme dauphine, bonensalsa en een jus met steranijs

      16,50
    • Hamburger

      vegetarisch, met cheddar, tomatensalsa, krokante aardappel en kropsla

      13,50
    • Piece du chef
      17,50
    • Desserts

    • Warme appel-bramen crumble

      crème anglaise en sorbetijs van bramen en rozemarijn

      5,50
    • Gepocheerde stoofpeer in witte wijn

      amandelcrème en roomijs van gekonfijte gember

      6,50
    • Cake en taart

      vraag de bediening