Vroesenkids | Atelier op wielen

26jun15:0016:00Vroesenkids | Atelier op wielenVoor kinderen en volwassenen

Event Details

Wanneer: woensdag 26 juni, 15.00 tot 16.00 uur.
Voor wie: Kinderen van 6 tot 12 jaar en jonger onder begeleiding maar ook heel leuk voor volwassenen
Kosten: pay what you want
Aanmelden: https://forms.gle/ZDhwvERifwaFKTNYA

Atelier op wielen – Abstract tekenen kunnen kinderen beter!
Ken jij het buitenatelier dat door de wijk rijdt? De bakfiets gevuld met schitterende teken- en schildermaterialen, zodat er heerlijk in de open lucht kunst gemaakt kan worden. Met achter het stuur Sonja, de juf op wielen. Het atelier op wielen stopt ook bij het Vroesenpaviljoen. Dit keer om abstracte tekeningen te maken, want dat kunnen kinderen veel beter!


Sonja stelt zich voor
‘Kinderen hebben eindeloze fantasie, bij voorbaat zin in van alles. Zij hebben een spannende combinatie van eigenwijs- en nieuwsgierigheid tegelijk. In de lessen ben ik daar zuinig op. De kinderen zijn de baas over hun werk.

Ik mijd grote onderwerpen niet. Kinderen leggen hun kwast niet neer als ze niet alles hebben begrepen, ze gaan gewoon dapper aan de slag met wat ze wél snappen. Kinderen kunnen het best leren door experimenteren. En daar gaat het in kunst toch om.’

Je mag meedoen tegen een vrijwillige bijdrage, zodat iedereen mee kan doen. Deze bijdrage wordt gebruikt om weer nieuwe bijzondere materialen aan te schaffen. (Sonja spaart voor een zelfontworpen stempelset en een regenboog aan kleuren stempelinkt, wow!)

Het Atelier op wielen is in het voorjaar en de zomer vaker in het park te vinden. Alle dagen en tijden zijn te vinden op atelieropwielen.com

 

 

 

more

Time

(Wednesday) 15:00 - 16:00(GMT+00:00)