Vroesenkids | Muziek met Annelies

16oct15:3016:15Vroesenkids | Muziek met AnneliesVoor kinderen van 0 tot 5 jaar.Ziek

Event Details

Helaas is Annelies ziek en zal er vandaag geen Muziek met Annelies zijn!

Wanneer: woensdag 16 oktober, 15.30 tot 16.15 uur. GEANNULEERD!
Voor wie: Kinderen van 0 tot 5 jaar.
Kosten: pay what you want.
Aanmelden: https://forms.gle/UuZbei7S4CCGiBWX6

Muziek met Annelies – Herfst
Het is herfst, de blaadjes vallen van de bomen en in het bos staat het vol met paddestoelen. Welke liedjes ken jij allemaal over de herfst? Zing ze mee met Annelies. Neem je vader, moeder, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes mee naar het Vroesenpaviljoen voor een lekker drankje of hapje en zing samen over de herfst. Als het regent zitten we binnen maar bij mooi weer natuurlijk buiten. Doe je mee? Meld je dan wel even aan.

 

Annelies stelt zich voor
Ik ben Annelies de Groot, en ik werk als leidster op een peuterspeelzaal. Daarnaast heb ik in 2013 Muziek met Annelies opgezet: ik geef Muziek op Schoot cursussen voor dreumesen en peuters, samen met hun ouders. Bij het Vroesenpaviljoen verzorg ik Muziek op Schoot Sing-ins.

Bij Muziek op Schoot staat het spelenderwijs samen zingen, muziek maken en plezier maken centraal. Ondertussen wordt de muzikale basis gelegd, doordat kinderen op verschillende manieren muziek ervaren: door zelf muziek te maken, door te bewegen op muziek en te luisteren naar muziek.

Tijdens mijn HBO-opleiding leerde ik muziek als pedagogisch middel te gebruiken bij activiteiten. Dit leverde altijd enthousiaste reacties op: ik zag dat het persoonlijke ontwikkeling stimuleerde en ‘verbindend’ werkte. Om die reden heb ik na mijn 50e de post-HBO opleiding Docent Muziek op Schoot gevolgd: nu combineer ik mijn ruim 30 jaar ervaring als peuterleidster met mijn passie voor muziek!

Website: www.muziekmetannelies.nl

 

 

more

Time

(Wednesday) 15:30 - 16:15(GMT+00:00)