Vroesenkids | Muziek met Annelies

18dec15:3016:15Vroesenkids | Muziek met AnneliesVoor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Event Details

Wanneer: woensdag 18 december, 15.30 tot 16.15 uur.
Voor wie: Kinderen van 2 tot 5 jaar.
Kosten: pay what you want
Aanmelden: https://forms.gle/hLemvCnDxigoWmkj6

Kerst Sing-a -long (met vertelkast Rikki’s kerstfeest)
Welke kerstliedjes ken jij allemaal? Zing ze uit volleborst mee in deze Kerst-sing-a-long met Annelies. Neem je vader, moeder, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes mee naar het Vroesenpaviljoen voor een lekker drankje of hapje en sluit dit jaar muzikaal af. Meld je wel even aan.

Annelies stelt zich voor
Ik ben Annelies de Groot, en ik werk als leidster op een peuterspeelzaal. Daarnaast heb ik in 2013 Muziek met Annelies opgezet: ik geef Muziek op Schoot cursussen voor dreumesen en peuters, samen met hun ouders. Bij het Vroesenpaviljoen verzorg ik Muziek op Schoot Sing-ins.

Bij Muziek op Schoot staat het spelenderwijs samen zingen, muziek maken en plezier maken centraal. Ondertussen wordt de muzikale basis gelegd, doordat kinderen op verschillende manieren muziek ervaren: door zelf muziek te maken, door te bewegen op muziek en te luisteren naar muziek.

Tijdens mijn HBO-opleiding leerde ik muziek als pedagogisch middel te gebruiken bij activiteiten. Dit leverde altijd enthousiaste reacties op: ik zag dat het persoonlijke ontwikkeling stimuleerde en ‘verbindend’ werkte. Om die reden heb ik na mijn 50e de post-HBO opleiding Docent Muziek op Schoot gevolgd: nu combineer ik mijn ruim 30 jaar ervaring als peuterleidster met mijn passie voor muziek!

Website: www.muziekmetannelies.nl

more

Time

(Wednesday) 15:30 - 16:15(GMT+00:00)