Vroesenkids | Muziek met Annelies

29may15:3016:15Vroesenkids | Muziek met AnneliesVoor kinderen van 0 tot 5 

Event Details

Wanneer: woensdag 29 mei, 15.30 tot 16.15 uur.
Voor wie: Kinderen van 0 tot 5
Kosten: pay what you want
Aanmelden: https://forms.gle/hkrSpk119H1BvMs86

Muziek met Annelies – LENTE (bloemen en vogels)
Zing je mee over de bloemen en de vogels? Zing mee met Annelies in het Vroesenpaviljoen. Neem je opa, oma, vader of moeder mee en ga dansend en zingend de lente in. Als het regent zitten we binnen maar bij mooi weer natuurlijk buiten. Doe je mee? Meld je dan wel even aan.

Annelies stelt zich voor
Ik ben Annelies de Groot, en ik werk als leidster op een peuterspeelzaal. Daarnaast heb ik in 2013 Muziek met Annelies opgezet: ik geef Muziek op Schoot cursussen voor dreumesen en peuters, samen met hun ouders. Bij het Vroesenpaviljoen verzorg ik Muziek op Schoot Sing-ins.

Bij Muziek op Schoot staat het spelenderwijs samen zingen, muziek maken en plezier maken centraal. Ondertussen wordt de muzikale basis gelegd, doordat kinderen op verschillende manieren muziek ervaren: door zelf muziek te maken, door te bewegen op muziek en te luisteren naar muziek.

Tijdens mijn HBO-opleiding leerde ik muziek als pedagogisch middel te gebruiken bij activiteiten. Dit leverde altijd enthousiaste reacties op: ik zag dat het persoonlijke ontwikkeling stimuleerde en ‘verbindend’ werkte. Om die reden heb ik na mijn 50e de post-HBO opleiding Docent Muziek op Schoot gevolgd: nu combineer ik mijn ruim 30 jaar ervaring als peuterleidster met mijn passie voor muziek!

Website: www.muziekmetannelies.nl

 

more

Time

(Wednesday) 15:30 - 16:15(GMT+00:00)