Vroesenkids | Verhalen schrijven

15may15:0016:00Vroesenkids | Verhalen schrijvenVoor kinderen vanaf 6 jaar

Event Details

Wanneer: woensdag 15 mei, 15.00 tot 16.00 uur.
Voor wie: Kinderen vanaf 6 jaar
Kosten: pay what you want
Aanmelden: https://forms.gle/BkKmkY8Ych4TW2Np8

Verhalen schrijven – Walgelijke wezens
Ze leven in jouw hoofd en willen eruit! Hoe zien jouw eigen bedachte wezens eruit? Zet het op papier en breng jouw walgelijke wezens tot leven in deze workshop verhalen schrijven van Liesbeth Mende.

Liesbeth Mende stelt zich voor
Mijn naam is Liesbeth Mende en ik woon al bijna 10 jaar in Blijdorp. Aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht studeerde ik dramaschrijven. Sindsdien schrijf ik toneelteksten, verhalen, boeken en brieven. Ik publiceerde o.a. de romans Afhaalmeisje en Blauw en het theaterleesboek Knip Knap Knuis voor beginnende lezers.

Op straat kijk ik om me heen en luister ik mensen af, grappige of pijnlijke dingen die ik zie en hoor gebruik ik in mijn teksten. Ik schrijf graag in de Hema, of thuis op de bank met mijn laptop schoot.

Naast het schrijven zelf, geef ik les in creatief schrijven aan jong en oud bij de SKVR en Passionate Bulkboek. Ik hou ervan om door te geven hoe leuk het is om je eigen wereld te scheppen met woorden. Een wereld waarin werkelijkheid en fantasie samen komen op een manier waarop alleen jij dat kan.

more

Time

(Wednesday) 15:00 - 16:00(GMT+00:00)