Vroesen Sunday Jazz ism North Sea Round Town

08jul15:0017:00Vroesen Sunday Jazz ism North Sea Round Town

Event Details

8 juli – FAZZZ – Cool Funky Jazz

Jazz & Park, de ultieme combinatie. Mooi weer, drankje op het terras, uitzicht op het park en… groovy en swingende muziek maken de sfeer compleet. Dus is er jazz op de zondag middag bij het Vroesenpaviljoen. Op 1 en 8 juli in samenwerking met North Sea Round Town!

Op 8 juli zal FAZZZ op het podium van het Vroesenpaviljoen staan. FAZZZ staat voor een combinatie van Funk & Jazz. Met hun roots in de Delftse studenten muziekscene, speelt deze formatie al sinds 2010 in de huidige bezetting (gitaar, rhodes, bas, drums) en zijn onder meer gegrepen door het “Snarky Puppy Virus” wat inhoud dat er ook nummers en invloeden van deze Amerikaanse super formatie in het repertoire zijn geslopen. FAZZZ (recent uitgebreid met percussie) zal in ieder geval het Vroesenpark stevig laten swingen.

Drums: Reinier van Bevervoorde, fender rhodes en moog: Foppe Mijnlieff, bas: Philip Bakker, gitaar: Jan-Jaap van Os, percussie: Band Erwt.

North Sea Round Town, hét fringe festival van North Sea Jazz dat van  23 JUNI T/M 15 JULI 2018  neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia.

Links:

https://www.facebook.com/fazzz.nl

https://www.youtube.com/watch?v=BGNeqQ0BOTI

more

Time

(Sunday) 15:00 - 17:00(GMT+00:00)

Location

Vroesenpaviljoen