Vroesen Sunday Jazz ism North Sea Round Town

01jul15:0017:00Vroesen Sunday Jazz ism North Sea Round Town

Event Details

1 juli – Natalia Kharetskaya & Alejandra Rony Duo

Jazz & Park, de ultieme combinatie. Mooi weer, drankje op het terras, uitzicht op het park en… groovy en swingende muziek maken de sfeer compleet. Dus is er jazz op de zondag middag bij het Vroesenpaviljoen. Op 1 en 8 juli in samenwerking met North Sea Round Town!

Op 1 juli zal het Vroesenpaviljoen in het teken staan van vocale jazz met het Natalia Kharetskaya & Alejandra Rony Duo. Natalia (jazzvocalist) heeft een extraordinair project samengesteld, waarin muziek gecombineerd wordt met entertainment: straight ahead jazz, tango, theatrale elementen en moderne technieken. Zij wordt daarbij enkel begeleid door Alejandra Rony Rojas, een klassiek geschoolde contrabassist met ruime ervaring in jazz/pop/wereldscene. Laat je meevoeren door de spannende muziek van dit intrigerende duo!

North Sea Round Town, hét fringe festival van North Sea Jazz dat van  23 JUNI T/M 15 JULI 2018  neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia.

Links:

https://www.facebook.com/natalia.kharetskaya

http://www.northsearoundtown.nl/programma/2018/1490/natalia-kharetskaya-alejandra-rony-duo/

more

Time

(Sunday) 15:00 - 17:00(GMT+00:00)

Location

Vroesenpaviljoen