Vroesen Sunday Jazz met Het Banning Nieuwenbroek Project

30jun15:0017:00Vroesen Sunday Jazz met Het Banning Nieuwenbroek Project

Event Details

30 juni – Het Banning Nieuwenbroek Project

Jazz & Park, de ultieme combinatie. Mooi weer, drankje op het terras, uitzicht op het park en… groovy en swingende muziek maken de sfeer compleet. Dus is er jazz op de zondag middag bij het Vroesenpaviljoen. Op 30 juni en 14 juli in samenwerking met North Sea Round Town!

Het Banning Nieuwenbroek Project is een initiatief van saxofonist Carlo Banning en drummer Jonas Nieuwenbroek. Geworteld in de jazztraditie maar zeker niet bang om ook andere paden te betreden, is dit een ontmoeting van ervaring met jong talent. Carlo en Jonas leerden elkaar kennen in de theaterwereld en spraken daar vaak over hun favoriete jazzplaten zoals die van Art Blakey, Wayne Shorter, Mark Guiliana en Avishai Cohen. Hun eerste EP komt eind 2019 uit. Een voorproefje op die EP live bij het Vroesenpaviljoen!

Saxofoon: Carlo Banning, drums: Jonas Nieuwenbroek, bas en piano: t.b.a.

NorthSea Round Town is het fringe festival van NorthSea Jazz Festival dat van 27/6 t/m 14/7 2019 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia.

http://www.bnproject.nl/

https://www.youtube.com/watch?v=wREPMsRQYdE

more

Time

(Sunday) 15:00 - 17:00(GMT+00:00)