Vroesen Sunday Jazz met Trio Vree

14jul15:0017:00Vroesen Sunday Jazz met Trio Vree

Event Details

14 juli – Trio Vree

Jazz & Park, de ultieme combinatie. Mooi weer, drankje op het terras, uitzicht op het park en… groovy en swingende muziek maken de sfeer compleet. Dus is er jazz op de zondag middag bij het Vroesenpaviljoen, deze keer in samenwerking met North Sea Jazz Around Town15:00 tot 17:00 uur.

Drie ingenieurs leerden elkaar in Delft kennen en deelden een passie voor moderne jazz. Bandleider en pianist Daniël Vree laat zich inspireren door de toonaangevende trio’s als E.S.T., Brad Mehldau trio en Medeski Martin & Wood wat resulteert in een modern geluid met lyrische thema’s en avontuurlijke grooves. In september 2018 is het debuutalbum van dit pianotrio uitgekomen. Bij het Vroesenpaviljoen zullen zij zorgen voor een mooie sfeervolle zondag middag!

Piano: Daniël Vree, Bas: Wouter Rijkee, Drums: Hilbrand Wanders.

NorthSea Round Town is het fringe festival van NorthSea Jazz Festival dat van 27/6 t/m 14/7 2019 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia.

https://www.facebook.com/TrioVree

https://www.youtube.com/watch?v=Igdsl78crf4

http://trio.vree.org/

more

Time

(Sunday) 15:00 - 17:00(GMT+00:00)