Over ons

Het Vroesenpaviljoen is er voor iedereen, voor jong en oud. Midden in de stad én midden in de natuur kunt u bij ons iedere dag ontspannen en genieten.

Eerlijke keuken
Onze keukenbrigade werkt met seizoengebonden producten van veelal lokale ondernemers. Zo hebben we onder andere vlees van een groene slager, honing van een stadsimker, kruiden uit eigen tuin en huisgemaakt limonades. Dagelijks werken wij aan onze vernieuwende menukaart met eerlijke en betaalbare gerechten voor ontbijt, lunch en diner.

Gouden pollepel

Recensie Gouden Pollepel 2017

Podium
Ons podium organiseert gedurende de zomermaanden een verrassend programma met kinderactiviteiten, jazz op zondag, theater en openluchtbioscoop. Voor het actuele programma klik PODIUM.

Vacatures
Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Heb jij horeca-ervaring en wil jij in een veelzijdig team werken midden in het park waar ’s zomers een festivalsfeer hangt? Stuur dan jouw cv met een begeleidende brief naar info@vroesenpaviljoen.nl.

Het vroesenpaviljoen is per direct op zoek naar zelfstandige, ambitieuze en creatieve koks die er van houden om met verse producten te werken. Klik hier om de volledige vacature te bekijken.

X