Over ons

Het Vroesenpaviljoen is je favoriete hang-out midden in het Vroesenpark. Een plek om elke dag lekker te eten, elkaar te ontmoeten of weg te dromen met een kop koffie. 

Restaurant
Onze koks werken zoveel mogelijk met lokale, seizoensgebonden en op verantwoorde wijze geproduceerde producten. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch of borrel. Op woensdag t/m zaterdag zijn wij ook open voor diner. 

Het Vroesenpaviljoen is de trotse winnaar van de Gouden Pollepel 2017. 

Programma
Gedurende de zomermaanden programmeren we diverse evenementen voor jong en oud: van wijnproeverijen tot kids activiteiten en van muziekoptredens tot theatervoorstellingen. Af en toe strijkt er zelfs een festival neer in onze achtertuin! Ontdek het actuele programma
hier

Vacatures
Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken. Per direct zijn we op zoek naar zelfstandige koks, medewerkers voor in de bediening, runners en afwassers. Ben je stressbestendig en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een gezellig team? Neem dan contact met ons op via info@vroesenpaviljoen of bel 010 700 80 30.

X