Netwerken voor werkzoekenden

06sep13:3016:00Netwerken voor werkzoekenden

Event Details

Iedere eerste dinsdagmiddag van de maand is in het Vroesenpaviljoen een netwerkcafé voor werkzoekenden met als doel elkaar te steunen, motiveren en verder te helpen.

Dinsdag 6 september is de volgende bijeenkomst. Die heeft als thema: ‘je kwaliteiten onder de loep nemen’.

We gaan aan de hand van een aantal opdrachten jouw kwaliteiten bespreken, welke kwaliteiten heb je en hoe zet je die in? En welke kwaliteiten zou je nog kunnen verbeteren? Neem een geprinte versie van je cv mee zodat je deze kunt gebruiken tijdens de opdrachten. Naast deze opdrachten laten we voldoende tijd vrij om met elkaar in gesprek te gaan.

Kom samen met ons op een positieve manier netwerken op een inspirerende plek in het Vroesenpark. Bij mooi weer zitten we buiten. Bij minder mooi weer maken we gebruik van de tent en als het regent kunnen we ook binnen zitten.

De inloop is vanaf 13:15 uur. We beginnen om 13:30 uur, dan start het programma ook meteen dus zorg dat je op tijd bent. We eindigen rond 16 uur. Drankjes zijn op eigen kosten te verkrijgen aan de bar van het paviljoen.

Om je aan te melden voor dit GRATIS evenement stuur je een mail met je voor- en achternaam en telefoonnummer o.v.v. Netwerkcafé Vroesenpaviljoen: Mail@karinblommers.nl
Begin september ontvang je een bevestiging met de verdere details.

Initiatiefnemer Astrid Steijger en eventmanager Karin Blommers verwelkomen je graag op 6 september. En mocht je iemand kennen die ook interesse heeft om deel te nemen, dan is hij/zij van harte welkom! Graag ook even aanmelden i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen. Verdere details zijn te vinden op http://www.karinblommers.nl/netwerkcafe-vroesenpaviljoen/

more

Time

(Tuesday) 13:30 - 16:00(GMT+00:00)