Toneelvoorstelling FutureShock | Onderwater Producties

20aug20:0022:00Toneelvoorstelling FutureShock | Onderwater Producties

Event Details

Oud worden we allemaal, maar gelukkig niet in één dag…

FutureShock was eerder te zien op De Parade en Duizel in het Park en wordt zaterdagavond 20 augustus nog 1 keer gespeeld bij het Vroesenpaviljoen.

Loes is jarig! En jij bent te gast op haar verjaardagsfeestje. Zij is 30 en bang om oud te worden. Haar vriend Peter heeft allerlei verrassingen voor haar geregeld om haar angst weg te nemen. Dat had hij beter niet kunnen doen….

FutureShock is een tragikomische voorstelling met onverwachte wendingen over de schoonheid van ouder worden. Humor en absurdisme wisselen elkaar af met de angst voor verval. De ontroerende videobeelden van Rotterdamse ouderen die praten over ouderdom relativeren en zorgen voor een glimlach.

Onderwater Producties is een initiatief van theatermakers Afke Weltevrede en Jeroen Rienks. Ze maken documentair theater over grootstedelijke thema’s op bijzondere locaties.
FutureShock heeft inmiddels 90 keer gespeeld, waaronder op festival De Parade (2014). Hun eerdere voorstelling Insomnia (ruim 200 keer gespeeld!) won de juryprijs van Festival Buitenkans.

Concept/spel: Jeroen Rienks en Afke Weltevrede
Regie: Milone Reigman

Tickets: voor deze voorstelling hoef je geen ticket te kopen, de voorstelling word je aangeboden door Cultuurbuur! Maar vol is vol, dus wees op tijd.

Met dank aan: Grote oma, Oma Versteeg en alle andere geïnterviewden en betrokkenen.

Fotografie: Justine Leenaerts

 

OP_FUTURESHOCK_A5_WT.indd    Logo_mail

more

Time

(Saturday) 20:00 - 22:00(GMT+00:00)